top of page
Koffiekast Cafe Central

Koffiekast Cafe Central

Koffiekast Cafe Central

Koffiekast Cafe Central

Koffiekast Cafe Central

Koffiekast Cafe Central

Koffiekast Cafe Central

Koffiekast Cafe Central

PTR020 Meubel

Koffiekast | Realisatie: 2016

PTR, custom made furniture.

. Onder het label PTR ontwerpt en realiseert Peter Kerkhoff InterieurArchitectuur maatwerk meubilair voor zowel de particuliere als zakelijke opdrachtgever. Ieder meubelstuk is uniek en specifiek voor de betreffende locatie ontworpen. Door de gedegen opbouw en afwerking door lokale partners, zijn PTR meubelstukken een aanwinst voor het leven. Tijdloos, modern en vooral persoonlijk. 

 

De uitwerking

PTR020 is een set van drie functionele kasten, ten behoeve van de koffiehoek in Café Central.

 

De kasten zijn gemaakt van watervast verlijmd multiplex, voorzien van mahonie fineer op de zichtbare vlakken. Het mahonie fineer is geolied voor een duurzame afwerking, in lijn met het reeds bestaande interieur. Iedere kast staat op wielen, zodat deze eenvoudig verplaatst kan worden. De grootste kast bestaat uit een onderstuk met drie lades, voorzien van corrosie bestendige ladegeleiders en aluminium ladebak. Het bovendeel is een compositie van open vakken, dat eenvoudig van het onderstuk gedemonteerd kan worden.

 

De tweede kast heeft aan de bovenzijde een rubberen afklopring en verbergt aan de binnenkant een aluminium afvalbak. Deze is eenvoudig te bereiken via een blind verwerkt deurtje aan de voorzijde. De derde kast is het kassameubel voor de terraslopers. Deze biedt plek aan de computerkassa en pin automaat.

 

Alle handgrepen zijn aangepast op het bestaande interieur, zodat PTR020 ook in detail optimaal aansluit op het maatwerk in Café Central. 

 

Vergelijkbare projecten:
bottom of page