top of page

Zakelijke interieurs

Maatwerk meubels

Particuliere interieurs

Wij ontwerpen buiten de lijntjes

Maar wel binnen de mogelijkheden van ruimte, tijd en geld. Ook voor een beperkte ruimte, tijd en financiering komen wij vaak tot verrassende oplossingen voor de opdrachtgever.

 

Wij maken een totaal ontwerp en werken daarbij van binnen naar buiten. Hoe u wilt wonen staat centraal, daar passen wij uw woning op aan. Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Volg de link naar onze projecten en neem vrijblijvend contact op. 

Het ontwerp dat uw identiteit versterkt

Ons bureau is bij uitstek in staat de door u gewenste beleving te creëren voor klanten, gasten of medewerkers. Uw kernwaarden en uitgangspunten staan centraal in de uitwerking van een concept op maat.

 

Het ontwerpproces biedt u tevens de mogelijkheid verander management te integreren in uw organisatie. Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Volg de link naar onze projecten en neem vrijblijvend contact op. 

Meubelstukken voor het leven 

Onder het label PTR ontwerpt en realiseert Peter Kerkhoff Interieur Architectuur duurzame maatwerk oplossingen voor zowel de particuliere als zakelijke opdrachtgever.

 

Ieder meubelstuk is uniek en specifiek voor de betreffende locatie of het gebruik ontworpen. Tijdloos, modern en vooral persoonlijk. Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Volg de link naar onze projecten en neem vrijblijvend contact op. 

bottom of page